O nama

Agencija PALMA NEKRETNINE posluje od 2003. godine. Od tada do danas izrasli smo u jednog od najcenjenijih pružalaca usluga kupoprodaje i iznajmljivanja nekretnina u Kragujevcu.

Spisak naših usluga možete pogledati OVDE

Agencija PALMA NEKRETNINE posluje od 2003. godine. Od tada do danas izrasli smo u jednog od najcenjenijih pružalaca usluga kupoprodaje i iznajmljivanja nekretnina u Kragujevcu.

 

Agenciju PALMA NEKRETNINE čini tim profesionalaca sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

Postavili smo standarde kojih se čvrsto držimo i koji s vremenom postaju sve viši kako rastu potrebe i zahtevi naših klijenata.

Osnivači smo i članovi KLASTERA POSREDNIK neprofitnog, nevladinog, vanstranačkog, dobrovoljnog, stručnog udruženja posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, čiji su osnivači agencije za promet nepokretnosti iz centralne Srbije. Poslovanje sa licenciranim članom klastera garantuje sigurnost prodavcima, kupcima i trećim licima.

Poslujemo u skladu sa  Etičkim kodeksom KLASTERA POSREDNIK, pa klijent može biti siguran da će se celi proces odvijati po zakonom propisanim pravilima što daje punu sigurnost kupcu, tim više što u sklopu agencije posluje advokatska kancelarija „JOKSIMOVIĆ” koja garantuje potpunu pravnu sigurnost.

Odabir agencije PALMA NEKRETNINE kao posrednika za prodaju Vaše nekretnine je znak ukazanog poverenja, a mi znamo da je upravo poverenje ključni faktor u procesu kupoprodaje nekretnina.

Pored toga, prva smo Agencija koja je specijalizirana za posredovanje u iznajmljivanju nekretnina na području grada Kragujevca. Agencija za nekretnine PALMA NEKRETNINE nudi vam da na najbrži i najlakši način dođete do stana, kuće, poslovnog prostora, lokala i svih ostalih vrsta nekretnina za unajmljivanje.

Klijent u agenciji PALMA NEKRETNINE može da računa na kompletnu uslugu:

- POSREDOVANJE U KUPOPRODAJI NEKRETNINA

- PROCENA TRŽIŠNE VREDNOSTI NEKRETNINA

- POSREDOVANJE U IZNAJMLJIVANJU NEKRETNINA

- USLUGE VOĐENJA RAČUNA O IZDATOJ NEKRETNINI

- REKLAMIRANJE NEKRETNINE PUTEM ŠTAMPE,TELEVIZIJE, INTERNETA...

- IZRADA SVIH VRSTA UGOVORA, OVLAŠĆENJA, IZJAVA, SAGLASNOSTI...

- PRIPREMA DOKUMENTACIJE ZA UKNJIŽBU I UKNJIŽBA NEPOKRETNOSTI

- USLUGE PREDAJE DOKUMENTACIJE ZA UKNJIŽBU PUTEM E-ŠALTERA KATASTRA

- KOMPLETNA PRAVNA ZAŠTITA

- LEGALIZACIJA - OZAKONJENJE BESPRAVNO IZGRAĐEVIH OBJEKATA

- NUDIMO ZAJEDNIČKU SARADNJU U SVIM VIDOVIMA POSLOVANJA SA NEKRETNINAMA

Zašto da poverite Vašu nekretninu upravo nama - zato što pristupamo poslu profesionalno i na brz i efikasan način ga završavamo.

MI JESMO KAO SVI, ALI SVI NISU KAO MI.

MI SMO AGENCIJA KOJA TRAJE.